Implică-te

Prin donații:

Poți susține financiar un copil cu 50 de lei / lună, contribuind astfel la o parte din cheltuielile lunare pe care centrul le are cu acest copil. Asigurăm folosirea donațiilor dvs către beneficiarii pe care i-ați ales și raportam impactul pe care donația dvs l-a avut asupra lor.

scoala te face mare - sustin educatia

Să re-direcționezi:

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Organizația Creștină “Something New”. Conform Codului Fiscal, un procent de 2% din impozitul pe venit poate fi redirecționat către o entitate nonprofit; aceasta înseamnă că, fără a pierde nici un ban, poți să redirecționezi o parte din impozitul care se duce la bugetul de stat câtre Organizația Creștină “Something New”. Tot ce trebuie să faci este să completezi și să semnezi un formular. Pentru descărcare formular click aici.

Să devii sponsor:
Cum pot companiile redirecționa 20% din impozitul pe profit?
          Modalitatea de redirecționare este foarte simplă. Compania își calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie cu contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care își dorește să îl susțină, iar cheltuielile sunt deductibile.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei.

 Care sunt avantajele redirecționării a 20% din impozitul pe profit?
Avantajele unui asemenea tip de donații este ca reprezentanții companiilor au libertatea de a alege destinația unei sume, care în alte condiții ar ajunge oricum la stat, și, în plus, contribuie la o cauză nobilă, fără niciun fel de cheltuială.
       Vă putem oferi publicitate constantă, o platformă de promovare deosebit de vizibilă și alte oportunități prin evenimentele pe care le vom organiza în numele asociației.
*(În baza prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare).

sau donează o suma de bani în contul:

  • RO73BTRLRONCRT0203806401 RON
  • RO23BTRLEURCRT0203806401 EUR
  • RO27BTRLUSDCRT0203806401 USD