Seara de jocuri pentru tineri

14364853_1091399914283266_7841634235653468528_n

Vă așteptăm în data de 14 octombrie 2016, începând cu ora 19:00 la Bistro 28, Str. Traian Moşoiu, nr. 28, la o Seară de jocuri pentru tineri -“Let’s play some games
Invităm tinerii să petreacă alături de noi şi prietenii lor o seară de jocuri, într-o atmosferă prietenoasă şi prielnică pentru dezvoltare. Aceste jocuri de societate, au menirea de a dezvolta abilitătile de muncă în echipă, isteţime şi inteligenţă, creând în acelaşi timp un cadru potrivit de socializare şi interacţiune. Seara se va deschide cu o serie de prezentări şi oportunităţi de implicare a tinerilor în diferite proiecte şi iniţiative din Cluj Napoca.

Împreună vom învăţa jocuri noi (Dixit, Monopoly- Games of Thrones, Games of Thrones- Board Games, Batman Rory’s Story Cubes, CATAN, Maze Racers, Activity, Poker, Frozen, Labirint ). De asemenea dacă doriţi puteţi să aduceţi şi jocurile voastre preferate.

Intrarea este liberă – (aproximativ 50 de persoane) şi nu necesită înscriere prealabilă.

Noi vă punem la dispoziție ceva ronțăieli și ceva dulce.
*********
“Let’s play some games, learn and develope your self” este un proiect propus de către un grup de tineri, în cadrul Com’ON Cluj-Napoca 2016 şi realizat în parteneriat cu Organizaţia Creştină Something New. Misiunea noastră este de a creşte dorinţa de implicare a tinerilor în proiecte educaţionale, sociale şi cultural-artistice din comunitatea în care aceştia au ales să traiască.

Vă așteptăm cu multă energie pentru jocuri şi dorinţă de a cunoaşte noi proiecte.

#comoncluj #shareitforward #boardgames