Something New @ Untold!

untoldSomethingNewCu ocazia celei de a II-a ediţii a festivalului #UNTOLD (04 august- 07 august, Cluj-Napoca) Organizația Creștină Something New s-a alăturat campaniei #TogetherasONE.

Vă așteptăm cu mare drag de joi până duminică, între orele 14:00 și 18:00 în #PiațaUnirii, unde echipa Something New a pregătit foarte multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.
La standul nostru o să gasiți, multe produse frumoase confecționate cu ajutorul copiilor și a voluntarilor (cerceluși, pandative, brațări, cordeluțe, tricouri, farfurii, bascuțe, semne de carte personalizate cu Game of Thrones, sticluțe decorative, borcane cu gânduri bune etc).
Lumea copiilor va fi animată de diferite personaje indrăgite în cadrul activităților de pictură pe față și modelaj de baloane.
Vineri între orele 14:00-16:00, vă așteptăm cu un workshop de pictură. Activitate destinată în special tinerilor si adulților.
Joi incepând cu ora 17:00 si vineri-duminică începând cu orele 16:00, vă așteptăm la jocuri!
Pregătim foarte multe jocuri înteresante, în special jocuri de echipă. Așadar vă așteptăm în număr cât mai mare. Distracția va fi garantată.
INTRAREA LIBERĂ!

Vă așteptăm cu cafea și ciocolată caldă de la Starbucks!