Swim for Școala Culturală Smart Kids @ Swimathon 2016!

Trei echipe de înotători, își unesc forțele și înoată în scop caritabil, pentru o mână de copii talentați, care vor să se dezvolte intelectual, artistic și cultural. Acești oameni minunați, vor înota timp de o ora pentru proiectul nostru, pe date de 2 iulie, la Complexul de Natație “Universitas”, situat in Parcul Sportiv “Iuliu Hatieganu”. Efortul pe care îl vor depune merită aplaudat și apreciat!

Vă invităm să îi susțineți!

 1. Echipa Captain Bean
  Înotători: Păușan Florin Valentin, Balaj Alex, Prodan Darius, Prodan Calin, Ovidiu Bocanci, Irimies Sabin, Păușan Alin, Saadeddin Shadi
  Împreună cu câțiva copilași de la Centrul de zi “Something New”, Căpitanul și-a făcut echipă, cu un plus de valoare, care va înota în 2 iulie la Swimathon 2016. Susțin cu drag acest proiect pentru că și noi am plecat din acelasi loc și mulțumită comunității am ajuns unde suntem astăzi, pentru că știu cât e de dificil să răzbești în zilele noastre, pentru că un pic de ajutor, care pe noi ne costă mai nimic, pentru altcineva care are într-adevar nevoie, poate însemna mai mult decât noi ne-am imagina. Iar tinerii harnici și talentați trebuie susținuți. Ei sunt cheia ideilor bune și a proiectelor creative.
  Inscriere Sustinatori
  1. Echipa Beck et al Service
   Înotători: Orasan Adrian; Puscas Crina; Dan Ratz; Horia Nes; Iulian Dreghiciu
   Printre cei care cred și susțin acest proiect se numără și echipa Beck et al Service, care ne susțin la Swimathon de 3 ani de zile.
   “Este al treilea an consecutiv în care susținem proiectul Școala Culturală “Smart Kids”. Credem în viitorul unor copii care deși provin din medii sociale defavorizate, au dreptul la educație și au nevoie să simtă că sunt sprijiniți. O șansă la un viitor mai bun poate să schimbe lumea !” Echipa Beck et al Services.
   Inscriere Sustinatori
  2. Echipa Splash
   Înotători: Samuel Andronesi; Corneliu Dascălu; Emilian Mateuț;
   Tineri pasionați de sport și de a face lumea un loc mai bun. Îmbinăm aceste două pasiuni susținând școala culturală ”Smart Kids”.
   Inscriere sustinatori

Informații despre proiect click aici!

Eveniment facebook: click aici