Swimathon 2014 – Proiect: Scoala de VARA “Smart kids”

Multumim Saadeddin Shadi pentru cel mai mare număr de bazine înotate individual! Multumim pentru dedicare, implicare si seriozitate. Oamenii au fost uimiti de performanta ta.
Multumim EXL Service, pentru increderea acordata! Aveti oameni extraordinari in echipa. Oameni sensibili si dedicati. Oameni care actioneaza si se implica! O echipa care vrea sa fie mai mult decat niste simpli spectatori.
Multumim Tudor Radovici – AIESEC , ca ai ales sa te implici, desi stim ca nu a fost usor, din cauza programului incarcat pe care il ai!
Multumim Beck et al. Services, pentru efortul depus. Vrem sa citam motivatia pentru care voi ati ales sa ne sustineti proiectul, deoarece aceasta este motivatia care ne coordoneaza si pe noi, si in care credem asa de mult: “Copiii sunt categoria cea mai vulnerabila si usor influentabila a societatii. Credem ca sprijinirea acestora de la o varsta frageda va avea o influenta pozitiva asupra viitorului copiilor care provin din familii defavorizate, prin sansa la educatie, cultura si prin increderea in sine care poate fi insuflata intr-un astfel de program.”

Campania de strangere de fonduri nu s-a incheiat, asadar până în 31 august, ne mai poti sustine proiectul!