Tabăra Culturală Smart Kids

Tabăra culturală ”Smart kids” ediția a III-a, anul acesta se va organiza la Someșul Rece pe o perioadă de 7 zile, 6-12 august. Vom petrece 7 zile împreună, timp în care vom îmbina ateliere de creație, vizitarea punctelor turistice cu drumeții, discuții tematice despre punctele istorice și culturale vizitate, cu jocuri și competiții sportive, karaoke, treasure hunting, vizionare de filme și documentare.

Tabăra se va încheia cu o petrecere tematică pe obiceiurile și tradițiile românești și un foc de tabără. Toate aceste activități/ateliere, au menirea de a vă prezinta frumusețile și istoria transilvăneană și vor asigura tabăra perfectă pentru vacanța de vară din 2016, pentru copilul dumneavoastră.

Programele taberelor sunt gândite astfel încât fiecare zi să fie o noutate și o provocare, dar în același timp și relaxare la focul de tabără, pe terenul de fotbal/baschet/tenis/volei sau în curțile generoase, amenajate pentru copii.

Organizator: Organizația Creștină Something New cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Tabăra face parte din proiectul “Școala Culturală Smart Kids”, prin intermediul căruia 20 de copii care fac parte din familii cu venituri modeste vor beneficia în mod gratuit de activități culturale timp de 7 luni de zile.

Înscrierile se fac până pe data de 01.06.2016, iar costul taberei este de 400 de lei, după această dată prețul participării crește la 700 de lei 😉 Locuri: 10 Vârstă: 7- 14 ani Pentru înscrieri/informații suplimentare sunați la: 0741 705 921 Proiectul sprijină: „Susţinem CLUJ-NAPOCA 2021 Capitală Culturală Europeană, oraş candidat” și „Visit Cluj”