‘Tis The Season to Be Kind

Deschide-ți apetitul pentru fapte bune și oferă o masă delicioasă în cadrul Street Food Festival Christmas Goodies.

Copiii de la centrele de zi Something New și EveryChild, precum și persoanele fără adăpost de la Centrul Social de Urgență au posibilități materiale reduse așa că ne-am propus să îi surprindem iarna aceasta cu bunătățile de la Street Food Festival.

Între 12 și 18 decembrie, la Street Food Festival Christmas Goodies aveți posibilitatea să achitați meniuri de mâncare pe care vendorii le vor găti ulterior pentru a fi duse de marți până vineri celor 42 de copii de la centrele de zi Something New și EveryChild, iar sâmbătă și duminică vor fi duse la Centrul Social de Urgență – unitate de asistenţă socială destinată găzduirii temporare a persoanelor fără adăpost.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce mâncare doriți să oferiți în dar, să specificați către comercianți că doriți să achitați un meniu „Share a Meal” și veți primi bonul fiscal împreună cu un cartonaș validat cu Share a Meal. Bonul fiscal și cartonașul trebuie să le introduceți în cutia de donații plasată la fiecare comerciant la stand.

A doua zi, fiecare comerciant va găti meniurile achitate în cadrul campaniei, iar noi le vom distribui la centrele copiilor de marți, 13 decembrie până vineri, 16 decembrie, iar în weekend – 17 și 18 decembrie – vom duce mâncarea la Centrul Social de Urgență.