Yard Sale

Vinzi / Cumperi/ Schimbi / Donezi articole la Organizația Creștină Something New!

De la haine, accesorii până la ce vrei Tu! Nu uita să îți iei și prietenii cu tine.
Oferim spațiu mare, scaune ,cafea foarte bună, prăjituri și multe altele.
LOCATIA: Str. PARIS, NR.36
Târgul incepe la ora 13!
Pentru cei care vin in calitate de expozant : Vă rugăm să ajungeți cu o ora/doua mai repede, sa avem timp pentru organizare.
Pentru o expunere placută să aduceți de acasă, măsuță, stander, umerașe, sau orice ce ar fi de folos.
Să aveți prețuri rezonabile!
Înscrieri 
Lidia Vulea- 0741 705 921
office@something-new.ro
Vă Așteptăm!
Donație 10 lei/ expozant
Evenimentul este organizat în scop caritabil!  
V-ați gândit vreodată că, gătitul poate să fie distractiv? și da, este, mai ales în momentul în care o mână de copii plini de energie și nerăbdători să descopere lucruri noi, se întâlnesc în bucătărie și sunt gata de acțiune…să ii vezi atât de curioși în legătură cu ce vor învăța nou astăzi și să știi ca poti să îi îndrumi spre descoperirea unor lucruri noi de fiecare dată, este un sentiment minunat!
Poate vă intrebati de ce ne-am dori un atelier de gătit pentru copii, cu toate cele necesare? Răspunsul este unul simplu: dorim sa dezvoltăm în copiii incluși în programul Centrului de zi Something New dorința spre nou/ necunosut și chiar să își descopere noi pasiuni. De asemenea atelierul de gătit urmărește o serie de obiective în dezvoltarea educațional-cultural-artistică a copiilor și anume: prin simplul fapt că îi lăsăm să descopere de unii singuri cum să pregătească un anumit fel de mâncare, ei devin mult mai încrezători în forțele lor și mult mai creativi.
Pe lângă distracția din bucătărie, storcând o portocală, curățând un măr, topind untul, marunțind cartofii, copiii își dezvoltă motricitatea fină și își îmbunătățesc coordonarea ochi-mână. Cea mai mare bucurie este atunci când fiecare copil descoperă că mâncarea pregătită de el este delicioasă. Astfel copiii învață noi tehnici de gătit într-un mediu prielnic, care le permite să își lase amprenta asupa preparatelor și să se bucure de ceea ce ei au pregătit.
În momentul de față, avem un aragaz din anii ‘70, care are o singură viteză “foarte incet” și având un sistem de funcționare vechi și nesigur, nu putem să îi lăsăm pe copii să îl folosească. Mașina de gătit pe care ne dorim să o achiziționăm, pentru atelierul de gătit, este pe inducție, funcționează pe curent iar copiii ar putea să o folosească fără nici o problemă.
Dragii noștri, în cei 3 ani de zile de activitate, am reușit cu ajutorul dumneavoastră să le oferim foarte multe lucruri extraordinare copiilor (tabere, ieșiri, pachete, recompense, vizite la muzee, filme, programe educaționale și multe altele ), credem că veți fi alaturi de noi și de data aceasta.
În link-ul de mai jos puteți să vizualizați produsul pe care ne dorim să îl cumpărăm, pentru Centru.
Pentru cei care doresc să facă o donație:
Asociația Organizația Creștină “Something New”
Cont RON
RO73BTRLRONCRT0203806401
* Specificați: “Mașină de gatit”
Pentru mai multe informații cu privire la proiect:
Lidia Vulea- 0741705921