May 18, 2019

Finalizate

  • Back to School by Something New (august-septembrie 2018)

În luna august a anului 2018, echipați cu multă energie, am dat start campaniei “Back to School by Something New”. Împreună cu o mulțime de oameni frumoși am reușit să pregătim ghiozdane și rechizite pentru 89 de copii din Cluj-Napoca și 10 sate din județe Cluj și Sălaj. Sunt 89 de copii frumoși, cu visuri mărețe, dornici să descopere și să învețe lucruri noi. Împreună am reușit să facem să zâmbească copiii frumoși cărora le-am  oferit șansa de a începe noul an școlar cu forțe noi și cu un ghiozdan complet echipat.

  • Plasa cu bunătății (8 octombrie- 10 noiembrie 2018)

Între 8 octombrie și 10 noiembrie 2018 am derulat campania “Plasa cu bunătății”, prin care am adus plase cu alimente neperisabile la 35 de familii din 12 sate din județe Cluj și Sălaj. Au fost selectate din fiecare sat familii nevoiase și împreună cu ajutorul sponsorilor binevoitoare campania a ajuns la oamenii potriviți. Când am contactat familiile telefonic, ne-au mulțumit de nenumărate ori, pentru că toți au avut mare nevoie de așa un ajutor. În viitor vrem să relansăm această campanie, acoperind mai multe sate și familii.

  • A gift for a Car-ity (29 octombrie – 28 februarie)

Începând cu vara 2018 am demarat o serie de proiecte prin care ne-am propus să ajungem la copii din mediul rural, care nu au acces la activități de dezvoltare educațională, culturală, artistică și personală. Ca acest lucru să fie posibil aveam nevoie de o mașină, care ne-ar asigura deplasarea în zonele respective. Atunci, între octombrie 2018 și februarie 2019 am derulat campania “A gift for a Car-ity”, prin care am strâns bani pentru achiziționarea unei mașini. Cu mare ajutor sponsorilor am reușit să cumpărăm un Peugot 402, care ne slujește loial în călătoriile noastre pe sate.

  • Fii ajutorul lui Moș Crăciun – ediția de sate (noiembrie-decembrie 2019)

Crăciun este una dintre cele mai magice perioade în timpul anului, în care familii petrec timp împreună. Din păcate, pentru mulți copii din familii defavorizate, Crăciun este și o perioadă de dezamăgire, deoarece părinții lor muncesc adesea dar chiar și așa nu le permite să îndeplinească toate cerințe din scrisorile copiilor lor. Prin campania “Fii ajutorul lui Moș Crăciun” ne-am propus să ajutăm părinți copiilor din 12 sate din județe Cluj și Sălaj. 97 copii au scris scrisori către Moș Crăciun și, mulțumita sponsorilor, au primit exact ce au cerut. Această campanie ne-a adus extrem de multă satisfacție și bucurie!

Au fost copilași care ne-au spus că niciodată nu au primit tot ceea ce i-au cerut moșului. Aceste răspunsuri alături de bucuria molipsitoare de pe chipurile lor au fost cel mai minunat feedback pentru noi!

  • Fii ajutorul lui Moș Crăciun pentru un bătrânel (noiembrie-decembrie 2019)

Prin intermediul acestei campanii am ajuns la peste 50 de vârstnici din Fundația de Îngrijirea Vârstnicului în Cluj-Napoca. Cu ajutorul oamenilor care au avut deschidere spre această campanie am adus bucurie  vârstnicilor pentru care Moș Crăciun nu a venit de mult timp. Bucuria copilăriei care a renăscut în inimile lor ne-a pus un zâmbet larg pe chipurile lor blânde. Această campanie ne-a adus multă satisfacție și dorim să o repetăm în viitor.