Skip to content

FII O LUMINA 2021

Campania “Fii o lumină” este acțiunea umanitară prin care, în postul Paștilor, Organizația Creștină Something New dorește să aducă o rază de lumină și speranță în casele și inimile copiilor ce provin din familii defavorizate.

Campania vizează îmbunătățirea nivelului de trai, nu doar prin ajutor material precum și prin certitudinea că nu sunt singuri de sărbători.

Clipa în care cineva zâmbește sincer, vorbește fără vicleșug, oferă cuiva o floare sau o pâine este o clipă de lumină, o clipă de viață în adevăratul sens al cuvântului.
Împreună putem face să conteze, fiecare gest, fie cât de mic, poate avea un efect uriaș în sufletul celui care așteaptă să fie văzut, auzit, ascultat și tratat cu umanitate.

O copilărie frumoasă

Fiecare copil merită să spere la un trai mai bun, la o copilărie frumoasă în sânul propriei familii. Prin campania noastră ne dorim ca fiecare copil să beneficieze de un cadou special, la care se vor adăuga pachete cu alimente neperisabile, dulciuri, produse de igienă etc.

Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos

Marea sărbătoare a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, să ne dea înțelepciunea și compasiunea pentru aproapele nostru, să nu uităm sa aducem o mângâiere acolo unde este nevoie, să ștergem o lacrimă, să punem un zâmbet în locul ei.

Cu o mână putem ridica o piatră, dar cu mai multe putem ridica o casă.

Credem cu tărie că investiția în educație, familie, este una dintre cele mai bune modalități de a crește calitatea vieții. Împreună putem schimba destinele acestor copii și familii nevoiașe care merită toate șansele la o viață socială normală.

Perioada de desfășurare a campaniei

Perioada de desfășurare a campaniei este: 1 aprilie – 25 aprilie 2021.

Beneficiarii campaniei

Beneficiarii campaniei sunt copii cu vârsta cuprinsă între 0-16 ani, aproximativ 100 de copii din localitățile Dezmir, Turda, Copăceni, Săndulești, Ciurila.

Cum vă puteți implica?

Persoanele care doresc să fie alături de noi în această acțiune umanitară pot contribui cu pachete, constând în produse alimentare (neperisabile), produse de igienă, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte (rugăm să fie noi sau în stare foarte bună).

Cei care nu pot pregăti pachete dar vor să contribuie, costul unui pachet este de aproximativ 300
de lei
.

Achiziționează un pachet

Toți cei care vor să contribuie o pot face de luni până vineri, între orele 9:00-17:00 pe strada Patriciu Barbu nr. 57, sediul firmei Alfa Software SA.

Vă rugăm să ne sunați înainte de a merge și a lăsa pachetele, la numărul de telefon 0741705921.

Donează

Direct prin EuPlatesc

Puteți face donații accesând link-ul atașat:
https://doneaza.something-new.ro/

Tranzacţie procesată de EuPlătesc.ro pe o pagină securizată.

Prin transfer bancar

În conturile bancare de mai jos, deschise la Banca Transilvania:

  • Cont RON: RO73BTRLRONCRT0203806401
  • Cont EUR: RO23BTRLEURCRT0203806401
  • Cont USD: RO27BTRLUSDCRT0203806401

Denumire: Organizatia Crestina Something New
C.I.F: 31464990

Prin Revolut sau BTPay

Donează prin Revolut sau BTPay la numărul de telefon: 0741705921 cu specificația #FIILUMINA.

Pentru mai mult detalii ne puteți lăsa un mesaj sau contacta la numărul 0741705921Vulea Erika Lidia.