Skip to content

Fii voluntar!

Devino voluntar - Asociatia Organizatia Crestina “Something New”

Ce înseamnă să fii voluntar?

A fi un voluntar înseamnă a pune timpul și energia ta pentru a ajuta copiii din familii defavorizate.

Fără voluntarii noștri n-am fi ajuns unde suntem acum și ne bucurăm de fiecare dată când primim un voluntar nou care își dorește să facă parte din familia Something New.

Făcând voluntariat la Something New, pe lângă faptul că faci ceva bun pentru copii, câștigi experiență în muncă cu copii, îți dezvolți noi deprinderi și abilități și îți faci prieteni noi.

Cum poți deveni voluntar?

Pentru a deveni un voluntar, în primul rând trebuie să te asiguri că ai timp să petreci cel puțin 3 ore pe săptămână, în cadrul organizației.

Dacă ești disponibil(-ă), trimite un e-mail la adresa voluntari@something-new.ro, care să cuprindă CV-ul și 3 motive pentru care ai dori să devii voluntar în cadrul Something New.

Posibilități de implicare

Suntem o organizație activă, cu multe proiecte, și te invităm să fii implicat în proiectul care te reprezintă cel mai mult.

În prezent, căutăm voluntari pentru:

  • Proiectul “Învățăm și ne distrăm” – activitați de dezvoltare personală cu copiii din cadrul Școlii Primare din satul Dezmir (clasele 0-IV)
  • Fundraising – fii fundraiserul nostru, organizând evenimente și campanii de strâns fonduri pentru derularea activităților pentru copii defavorizați
  • Produse handmade – confecționează diferite produse handmade, ornamente de Crăciun, mărțișoare și nu numai, pentru târgurile caritabile, în cadrul cărora participăm pentru a susține activitatea organizației.

Voluntarii pot schimba comunitatea!