Skip to content

Campanii in derulare

Fii o lumină – 2023

O lumină pentru fiecare copil.

Campania “Fii o lumină” este o acțiune umanitară organizată de sărbătorile pascale, cu scopul de a aduce o rază de lumină și speranță în casele și inimile copiilor din familii defavorizate.

Este important sa arătăm compasiune și să ajutam pe cei care se lupta cu greutăți în viață.

Împreună putem face să conteze fiecare gest – chiar și cele mai mici gesturi pot avea un efect uriaș asupra sufletelor celor care așteaptă să fie tratați cu umanitate și văzuți.

Campania vizează îmbunătățirea nivelului de trai, nu doar prin ajutor material precum și prin certitudinea că nu sunt singuri de sărbători.

Bursa Supereroului (recurentă)

Bursa Supereroului este o campanie prin care ne propunem să devenim supereroi pentru copiii din cadrul Centrului de Zi Something New și să strângem bănuții necesari pentru a deschide ușa spre noi oportunități.

Copiii sunt dornici să se dezvolte educațional și personal, însă situația financiară precară din familile lor, prezintă un mare dezavantaj în ceea ce privește accesul la resurse informaționale, evenimente educaționale, activități culturale și sociale.

Astfel, ne propunem să fim SUPEREROI și să strângem bănuții necesari pentru a deschide ușa spre noi oportunități de dezvoltare.


Contact

Pentru orice detalii suplimentare referitoare la campaniile în derulare – nu ezitați sa ne contactați.

Telefon: 0741705921
Email: office@something-new.ro