May 18, 2019

Campanii in derulare

Back to School by Something New, ediția a 3-ea

Prin această campanie vrem să dăruim bucurie și ghiozdane echipate pentru 50 de copii isteți, din mediul rural și nu numai, care provin din familii defavorizate.

Campania se va desfășura în perioada 14 august – 4 Septembrie 2020.

Oferă o șansă la școală fiecărui copil!

Bursa Supereroului (recurentă)

Bursa Supereroului este o campanie prin care ne propunem să devenim supereroi pentru copiii din cadrul Centrului de Zi Something New și să strângem bănuții necesari pentru a deschide ușa spre noi oportunități.

Copiii sunt dornici să se dezvolte educațional și personal, însă situația financiară precară din familile lor, prezintă un mare dezavantaj în ceea ce privește accesul la resurse informaționale, evenimente educaționale, activități culturale și sociale.

Astfel, ne propunem să fim SUPEREROI și să strângem banuții necesari pentru a deschide ușa spre noi oportunități de dezvoltare.


Donează un kit de igienă personală – Aprilie 2020

Implicã-te si ajutã si tu copiii nevoiași sã aibã, de Paste, produse de igienã de bazã.

Doneazã un kit de igienã în valoare de 89 de lei sau orice sumã doresti”, este îndemnul nostru pentru toți cei interesați să se implice.

La tarã, în România secolului 21, peste jumãtate dintre copii nu au conditii sã se spele în fiecare zi.

In perioada sãrbãtorilor de Paște, Something New desfãsoarã o campanie prin care își propune sã cumpere seturi de igienã cu produse de bazã pentru 150 de copilași.

Pretul unui set de igienã este de 89 lei, iar pentru ca obiectivul campaniei sã fie atins si pentru ca toti cei 150 de copii sã beneficieze de produse de igienã de bazã (gel de dus/săpun, sampon, pastã de dinti, periuțe de dinți, deodorant, un set de chilotei, un set de șosete, și un prosopel), este nevoie de aproximativ 13350 lei .

“De Paște, haideți împreunã sã le facem lumea mai curatã acestor copii!”

Copilașii din mediul rural de care ne ocupăm nu beneficiază de condiții decente de trai, nu au apã curentã, au toaleta în afara casei, nu au unde sã se spele și, din cauza lipsei posibilitãtilor materiale, nu îsi pot cumpãra nici mãcar produse de igienã de bazã, cum ar fi sãpun sau periutã de dinti.

Noi ne zbatem pentru ei sã beneficieze de EDUCAȚIE, sã reuseascã sã iasã din cercul sãrãciei, dar cum sã faci asta când îti lipsesc lucruri elementare, când efectiv nu ai cu ce sã te speli?

Cei care doriti sa sustineti un copilaș sau mai mulți puteți să achiziționați un kit sau mai multe kituri și să le aduceți la sediul nostru de pe strada Alexandru Bohațiel nr. 21 până pe data de 3 aprilie sau puteți face donatii:

Contact

Pentru orice detalii suplimentare referitoare la campaniile în derulare – nu ezitați sa ne contactați.

Telefon: 0741705921
Email: office@something-new.ro