Skip to content

Proiecte finalizate

Casă pentru familia Ciocârlie

Am construit o casă împreună cu cei de la Asociația Homes of Hope Cluj-Napoca și cu sprijinul companiei Yonder, Tom Whitton, prietenul nostru de nădejde și mulți alți voluntari din toată țara este un vis împlinit pentru familia Amaliei.

Link 1 | Link 2 | Link 3 | Link 4


Serviciul comunitar educativ­-cultural, de suport, socializare, informare și consiliere spirituală în Cojocna

Acest proiect s-a derulat pe o perioadă de  doi ani, aducându-ne extrem de multă împlinire și satisfacție. Împreună cu o echipă frumoasă de voluntari am petrecut weekend-urile cu cei peste 35 de copilași plini de energie și voie bună. Ne-am bucurat împreună de multe jocuri, discuții tematice, campanii de ajutorare și alte activități.


Școala de vară “Smart Kids”, (recurentă, în fiecare an)

Noi suntem siguri că oferind o șansă la un viitor mai bun putem schimba lumea.

Deoarece credem că toți copii au dreptul la un viitor strălucit, chiar dacă provin din medii defavorizate; de-a lungul anilor am fost parte a  proiectului “Școala culturală SMART KIDS”.

Prin activități tematice, recreative organizate anual la Centrul nostru sau implicând comunitatea prin activități publice am inițiat evenimente cu și pentru copiii proveniți din familii defavorizate. Am avut inițiative pline de energie și voie bună la care au participat copii frumoși, pe care ne bucurăm că i-am cunoscut!